Info: 2021 HC Andersen

Bestyrelsens beretning for året 2020

Hjertelig velkommen til vort medlemsmøde, som vi ikke kunne afholde i overensstemmelse med vore vedtægter, grundet Covid¨19 restriktioner.Grundet covid 19 blev der kun afholdt 3 turneringer. Den første sommerturnering var med løbende start så vi manglede den sociale del. Det håber vi at vi undgår fremover.Sommerturnering 1 blev afholdt i Faaborg med 75 deltagere. Vindere af Holdturneringen  blev Ulrik Bjarne Hansen, Svend Aage Lauridsen, Erik Christiansen og Dale Lena . Inviduel vinder blev Svend Aage Lauridsen.Sommerturnering 2 blev holdt på Lillebælt med 88 deltagere. Vinder af holdturneringen Halvor Pedersen, Erik Th. Clemmensen, Henning Sonne og Knud Sørensen. Inviduel vinder Jørgen Jæger Pedersen.Efterårsturneringen var hos Sct.Knuds med 88 deltagere. Vinder blev  Johan Jensen  med  Eilif Rasmussen om nr. 2.Preben Dyrehauge vandt den gennemgående turnering og Bjarne Andersen tog sig af mesterskabet.50 (38) har deltager i alle tre turneringer, 29 (39) i to , 39 (27) og 39 (21) deltog ikke i turneringerne.  i parentes nævnte tal er fra 2019.Vi er i øjeblikket 150 (153) medlemmer. Vi har afholdt 2 bestyrelsesmøder i 2019.Vi har besluttet at alle betaler fuld turneringsgebyr, dog får medlemmer fra hjemmeklubben en rabat på 150 DKK. Det gør det muligt at leje banerne for et fast beløb, da vi nu kan estimere hvor mange fuldt betalende der deltager.

Lad udbringe et leve for FGV.

Sommerturnering 1. Den 15. juni blev i år afholdt på HC Andersens Golfbane.Der var tilmeldt 71 spillere med et afbud. Det var en match med holdturnering hvor de tre bedste var tællende.Vejret var det perfekte golfvejr på en lidt vanskelig bane med en del højt rough.Nu er vi endelig sluppet af med mundbind og kunne mødes samlet.Under spisningen blev der uddelt præmier for forårsmatchen og den aktuelle sommermatch. Derfor er billedgalleriet blandet med begge præmieuddelinger.Vi skal sige farvel til 2 bestyrelsesmedlemmer Erik Malmmose og Arne Thomle og sige dem tak for deres ydelser og behagelige selskab. Henning Pedersen bliver nyt bestyrelsesmedlem og der blev valgt to nye suppleanter, Holger Warmbier og Allan Hansen. 

Matchen blev vundet af J.Simonsen/A.Hansen/K.Hansen/H.Warmbier. Med 114 point. Nr.2 J.Wraae/S.Siggaard/O.Langer/M.Johansen. Med 113 point. Nr. 3 E.Bugge/C.Jørgensen/B.Andersen/A.Knudsen. Med 111 point.Nr. 4 B.Lauridsen/M.Lind/K.Jensen/J.Redder . Også med 111point.Nærmest hul 18. blev Henning Jespersen med 3.33m.Der var vinpræmier til de vindende hold samt 20 klappræmier.En dejlig dag for golspillere som slutter med 3 stk. smørrebrød og øl/vand i klubbens (Boxen).Tak til HC Andersens Golfklub for et godt arrangement.