Info 2024 Bogense


Fynske Golfveteraner afholdte deres sommermatch tirsdag den 18. juni på Bogense golfbane. Der var tilmeldt 56 men der deltog 55 personer.

Der blev orienteret om banen med den svære rough og anbefaling at tage  en provisorisk bold med. I dag var det holdspil samt nærmest på hul 2.

Det var dejligt golfvejr på en velholdt bane. Vinder blev start på hul 16  med 122 point N. Fabricius ,Svendborg, Arne Jørgensen, Bogense, M Rasmussen, Lillebælt, samt Pedro, nr.2 med 119 point T.Olsen ,Bogense, E. Nielsen, Odense Eventyr, B.Petersen , Sct Knud, K. Svendsen, Blommenlyst, nr. 3 med 116 point L. Dall-Hansen Midtfyn, Per Jensen, Odense Golfklub, H. Warmbier, Langesø, C. Andersen, Svendborg.

Der var vinpræmier til de 3 vindende hold. Nærmest hul 2 med 8,06m blev  N.C. Andersen, Blommenslyst. Der var 12 klappepræmier a 3 golfbolde. Det bør nævnes at Arne Lind Jørgensen, Bogense Golfklub fik en score på 42 point.

Efter matchen var der udendørs spisning fra grill, med pølser, kød, kartoffelsalat, brød og øl/vand. Matchen blev afholdt i en dejlig stemning, og tak til Bogense Golfklub for et godt arrangement.